Skip to main content

Vacature

Jurist

Uitstekende arbeidsvoorwaarden – Rotterdam

Bedrijf: SWK is ruim 40 jaar een facilitator van garantie en waarborgregelingen in de woningmarkt. SWK verstrekt waarborgcertificaten op voornamelijk nieuwbouwwoningen van aangesloten aannemers en projectontwikkelaars. De cultuur kenmerkt zich als een informeel Rotterdams bedrijf met korte lijnen.

Functie: Je verricht aan de ene kant juridische werkzaamheden en bent aan de andere kant het aanspreekpunt voor deelnemers, kopers, makelaars en notarissen. Je voert juridische toetsen uit op bouwplannen en arbitrale vonnissen en beantwoordt juridische vragen over bouwplannen, geschillen, modelovereenkomsten en garantie en waarborg regelingen. Je beoordeelt conceptaktes, termijnregelingen, splitsingsaktes en aktes van eerste verkopen.

Kandidaat: Je hebt een wo-studie (civiel) recht afgerond en hebt algemeen juridische kennis en ervaring op het gebied van bouwrecht, eventueel aangevuld met specifieke kennis van garantie en waarborgregelingen. Je bent klantgericht, deelt graag kennis en ervaring met collega’s en stelt je flexibel op. Je neemt initiatief, bent resultaatgericht en hebt een groot leervermogen. Je kunt goed prioriteiten stellen en werkt snel en nauwkeurig. Je Nederlandse taalvaardigheden zijn uitstekend en je bent vertrouwd met MS Office.

Consultant: Deborah Wijlhuizen | mobiel 06 29 23 92 40 | www.yerexec.com/10012597 | link